ریزدونه‌ای های عزیز؛ به زودی امکان خرید محصول از خارج از کشور با درگاه پرداخت بین المللی فراهم خواهد شد...

ناباوری به چه دلایلی رخ می‌دهد؟!

نویسنده:

زهرا نوایی

زهرا نوایی

ناباروری
آنچه در این مطلب می‌خوانید:

دوره‌های آموزشی جدید:

بسیاری از زوج‌های جوان، به سبب وجود برخی از مشکلات، تا سال‌ها از نعمت وجود ریزدونه در خانه‌شان محروم می‌مانند. گاهی اوقات این مشکلات به خانم باز می‌گردد و گاهی وقت‌ها به آقا مربوط می‌شود. یادتان باشد که بارداری یک معجزه است.

این فیلم تقدیم می‌شود به تمام مادران و پدرانی که هیچ وقت ناامید نشدند. عزیزانی که از هیچ گونه تلاشی برای صاحب ریزدونه شدن، دست نکشیدند.

دلایل ناباروری

بسیاری از خانم‌ها، تنها زمانی باردار شدند که دست از اصرار و پافشاری برای مادر شدن برداشتند. آن‌ها تلاششتان را کرده و نتیجه کار را به خدا واگذار کردند. لازمه باردار شدن، آرامش و دور بودن از هرگونه فشار عصبی است. اگر می‌خواهید به موقع باردار شده و بارداری سالمی را پشت سر بگذارید، آرامش خود را حفظ کنید. حفظ آرامش در تمامی مراحل درمان لازم است. حفظ آرامش باعث می‌شود که شما به زودی صاحب ریزدونه شوید همچنین، روند بارداری و زایمان را آسان می‌گرداند.

مشکلات ناباروری در بعضی مواقع از سمت خام می‌باشد و در بعضی اوقات از سمت آقا. در ادامه به مشکلات ناشی از هر دو سمت می‌پردازیم. همچنین قصد داریم تا راه حل‌های آن را نیز مطرح سازیم.

 مشکلات زنانه‌ای که سبب ناباروری می‌گردد

  1. دستگاه ایمنی بدن: به هنگام ورود اسپرم‌ها، دستگاه ایمنی بدن، شروع به حمله کردن به اسپرم‌ها می‌کند. در هر بار حمله، تعداد زیادی از آن‌ها را از بین می‌بردند. این سیستم وظیفه مراقبت از بدن را به عهده دارد. به همین سبب شروع به از بین بردن عوامل خارجی می‌کند. هر چقدر این سیستم در برابر اسپرم‌های ورودی مقاومت کند، لقاح دیرتر و گاهی اتفاق نمی‌افتد.
  2. اختلال در تخمک گذاری
  3. اختلال در لوله رحمی

مشکلات مردانه‌ای که سبب ناباروری می‌شوند

  1. عدم وجود اسپرم کافی
  2. شکل غیر طبیعی اسپرم
  3. عدم بلوغ اسپرم

درمان ناباروری

این روزها با پیشرفت علم و تکنولوژی، راه حل‌های بسیاری برای درمان ناباروری وجود دارد. در موارد ابتدایی با تجویز چندین قرص و دارو حل می‌شود. در شرایطی که پزشک نتواند با دارو مشکل را رفع نماید، از روش‌های آزمایشگاهی کمک می‌گیرد. در ذیل به چهار مرحله درمان می‌پردازیم.

IVF:

  • در این روش، لقاح را در شرایط آزمایشگاهی انجام می‌دهند. به هنگام آسیب دیدگی در لوله رحمی از این روش استفاده می‌شود. ابتدا تخمک و اسپرم را در شرایط آزمایشگاهی لقاح می‌دهند. سپس جنین‌ها شروع به تقسیم شدن می‌کنند. در ادامه، پزشک به صورت سرپایی و از طریق یک لوله استریل، جنین‌ها را وارد رحم مادر می‌گرداند.

اینداکشن (تحریک تخمک گذاری):

  • برای آزاد سازی تخمک‌های بیشتر از تخمدان انجام می‌شود.

IUI:

  • در این روش ابتدا با یک سری از داروها، تخمدان را تحریک می‌سازند تا تخمک بیشتری را آزاد کند. سپس این تخمک‌ها را با اسپرم‌های سالمی که از قبل جداسازی کرده‌اند، لقاح می‌دهند. پس از آن با لوله‌ای استریل شده، وارد رحم زن می‌کنند.

ICSI:

  • این روش به نام میکرواینجکشن معروف است. شبیه به روش آی وی اف است. با این تفاوت که هر بار، تنها یک اسپرم را با یک تخمک لقاح داده می‌شود.
اشتراک گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید:

زایمان طبیعی بهتر است یا سزارین

زایمان طبیعی بهتر است یا سزارین؟

هدف اصلی برای زایمان یک چیز است: بیرون آوردن ریزدونه از شکم مادر! حال اینکه چگونه این کار انجام می‌شود، گاهی اوقات یک انتخاب شخصی است و گاهی یک ضرورت پزشکی. اگر باردار هستید و قصد دارید بدانید که زایمان طبیعی بهتر است یا زایمان سزارین باید با برخی از...

لایو با متخصصین: تعیین جنسیت ـ همراه با کارشناس مامایی

لایو همراه با خانم زینب سادات حسینی (کارشناس مامایی) بخش اول لایو تعیین جنسیت جنین چقدر میشه به رژیم تعیین جنسیت پیش از اقدام به بارداری اعتماد کرد؟ رژیم غذایی تعیین جنسیت را فقط خانم باید رعایت کند یا اینکه هر دو زوجین باید رعایت کنند؟ آیا رژیم غذایی گرمی...

شروع بارداری

دوران بارداری چگونه آغاز می‌شود؟

دوران بارداری، از زمان لقاح تخمک با اسپرم آغاز می‌شود و با زایمان به پایان می‌رسد. این دوره، نه ماه به طول می‌انجامد. در طول دوران بارداری، خانم باردار بایستی تا جایی که می‌تواند، مراقب خود باشد. به طور کلی حفظ وضعیت سلامتی بدن مادر باردار، بسیار حائز اهمیت است....

شکل ظاهری دستگاه پمپ درد

پمپ درد

پمپ درد چیست و چه کاربردی دارد؟ این روزها و به سبب سرعت زیاد پیشرفت علم و تکنولوژی، بسیاری از کارها برای انسان‌ها سهل، آسان و حتی بی درد شده‌است. یکی از تاثیرات بسیار مهم پیشرفت دانش بشری، در زمینه زایمان طبیعی و سزارین بوده‌است. دانشمندان، به منظور کاهش دادن...

لایو زایمان سزارین

لایو با متخصصین: تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی کیستیک ـ همراه با متخصص زنان، زایمان و ناباروری

لایو همراه با دکتر محبوبه مأموریان اصفهانی (متخصص زنان، زایمان و ناباروری) بخش اول لایو سندرم تخمدان پلی کیستیک تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی کیستیک چی هست و با چه علائمی میشود متوجه شد که یک خانم به تنبلی تخمدان دچار شده؟ چرا با وجود اینکه در PCO(تنبلی تخمدان)...

لایو با متخصصین: ۲۸ روز اول زندگی (دوره نوزادی) ـ همراه با متخصص آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

لایو همراه با دکتر الهام حبیبی (دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت) بخش اول لایو ۲۸ روز اول زندگی(دوره نوزادی) سوال خانمی که در هفته ۲۵ بارداری به سر می‌برند و به این علت که بارداری ناخواسته‌ای داشته‌اند، ناراحت هستند. برای خانم‌هایی که ناخواسته باردار شدند و به هر...

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن